Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за 145 2.0

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за 145 2.0

Искам да попитам дали е изгодна следната оферта цък
    Също така искам да попитам колко ще ми излезе смяната на ремъците, ролките, филтрите и маслото както и за самата работа.Много съм се запалил по 145-цата, но тая е бая мощна и май доста и е разхода.Ако има някой със същият двигател нека сподели и колко харчи колата.
    Fiat Brava 1.4 12V 80к.с. 1997г.

Значи първо за тази цена има нещо съмнително в нея,просто цената е адски ниска иначе колата харчи 11-13 градско,а обслужвантео на мотора с хубави части е около 500-600 лв.
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И аз се учудих колко малко и искат.Все пак ще я видя и ще отида да я види майстор преди да я купя.Да не би заради големият разход да е толкова евтина, но не ми се вярва.

Comment

Едва ли е заради разхода,според мен колата има някакъв проблем

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Пък даже е внос от Германия!!!Нещо много е съмнителна работата, но все пак не губя нищо да я погледна.Сега ще тегля кредит и съм се запалил точно по този модел, обаче ме е страх да не е прецакана и да си бия главата после с нея.За това не смея все още да си купя.Всеки би направил всичко възможно например да се отърве от дадена кола и да те прецака ако не е изправна колата.За това не знам как да постъпя .Само като чета колко е поддръжката и мисля да се откажа , но все пак ще я погледна.

Comment

Закарай я на майстор о тогава реши,ако няма в Перник ти препоръчвам в Софияhttp://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814

Comment

Мерси много Mury за вниманието

Comment

Или пък цената не е реалната... Ти обажда ли се да питаш за колата ?
                Lexus Is200
                Honda CBR 600 F4i

Comment

Еми не съм.Някой ми каза, че така пишат ниски цени за да излезе колата от първите в модела, но не знам.Утре ще се обадя и ще видя дали това е реалната цена.

Comment

Първоначално публикувано от stormi
                    Еми не съм.Някой ми каза, че така пишат ниски цени за да излезе колата от първите в модела, но не знам.Утре ще се обадя и ще видя дали това е реалната цена.
                    Има два варианта или това не е реалната цена или колата е много сасипана... Като гледам е първото но все пак сподели след като се обадиш и питаш
                    Lexus Is200
                    Honda CBR 600 F4i

Comment

Оки.Искам да те попитам 1.4 двигател колко дава разход като твоя дето е.

Comment

Първоначално публикувано от stormi
                        Оки.Искам да те попитам 1.4 двигател колко дава разход като твоя дето е.
                        гадско 10-и натискане и не...
                        извън 5,5-6 със 110км/h но за тоя малък мотор 190 ги стигам на равно и спирам че ме хваща шубето
                        Lexus Is200
                        Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
                          ...градско 10-и натискане и не...
                          извън 5,5-6 със 110км/h но за тоя малък мотор 190 ги стигам на равно и спирам че ме хваща шубето
                          Е ти като на мойта и изкара разхода
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Е толкова е... няма за какво да лъжа
                            Lexus Is200
                            Honda CBR 600 F4i

Comment

ела дати дам моита всичко и е сменено обслужена харчи 10-11 л градско ито при настьпване чипосана е 2.0 - 16 v 146ti

Comment

Working...
                              X